» Különös Nászajándék

Különös Nászajándék

írta: Hagymásy OrSi
tervek: LAURA DESIGNS

„Lakberendezőt nászajándékba… Elsöprő sikert aratott ez a kreatív és egyben hasznos ajándék.”

Egy lehetetlen időpontban csörrent meg a telefonom, egy legalább annyira szokatlannak tűnő felkéréssel. Persze csak első hallásra, mert a LAURA DESIGNS számára nincs kivitelezhetetlen feladat!

Lakberendezőt nászajándékba. A felkérés egy komplex látványtervezet elkészítésre szólt az ifjú pár leendő lakására. Mint említettem, ez a munkamenet még számomra is újdonság volt, így egy személyes találkozót egyeztettem megrendelőimmel. Egész pontosan a menyasszony négy legkedvesebb barátnőjéről van szó. Egy kellemes szombat délutánt töltöttünk együtt, ahol fény derült a fiatalok megismerkedésének helyére, kedvenc színeikre, közös nyaralásuk feledhetetlen kalandjaira és módom volt megtekinteni a berendezendő lakást is, természetesen titokban, hiszen ez az ajándék meglepetés a barátnők részéről.

A tervek készen állnak, bevallom őszintén, mikor elérkezik az ötleteim bemutatásnak pillanata, mindig izgulok egy kicsit, ez most sem volt másképpen. A LAURA DESIGNS szolgáltatásai közül a video animációs tervek bemutatását választottam a szemléltetés eszközeként, mely stílusosan az esküvő utáni fogadás során lett bemutatva ünnepélyes keretek között. Elsöprő sikert aratott ez a kreatív és egyben hasznos ajándék.

A tervekből valóság született, természetesen már a fiatal házaspár együttműködésével. Így lett lakberendezői tanácsadásunkból egyedi nászajándék.

Minden jog fenntartva. 2017 Up