» Mert megérdemlem…

Mert megérdemlem…

írta: Hagymásy OrSi
tervek: LAURA DESIGNS

„Közös munkánk során, bevallom őszintén, kellemes perceket éltem át, a lakberendezői és anyai mivoltomon túl, női lényemet is kibontakoztathattam.”

Valódi közhely, miszerint a nők csevegnek, csacsognak.

Én inkább azt mondanám, gondolatokat osztanak meg egymás között, gyakran és sokszor szünet nélkül. Pontosan egy ilyen szózuhatagban, barátnők társaságában került napirendre a LAURA DESIGNS széleskörű tevékenysége.

Megrendelőm ruhatára romokban állt, a meseszép holmik méltatlan módon voltak tárolva otthonában. Ismerős szituáció ez sokunk számára. Ha egy talpalatnyi szabad területet sikerül kivívni, biztos, hogy helyét valamilyen technológia eszköz vagy egy méretes gyerekjáték fogja elfoglalni.

Egy kellemes kávé mellett, egy több gyermekes családanya végre saját igényeit fedhette fel. Szívesen hagyom, hogy ügyfelem jelölje meg a találkozó színhelyét, választása sok mindent elárul számomra. Most is pontosan így történt. Ennek a szimpatikus hölgynek valójában térre volt szüksége és nem csak a ruhásszekrényét illetően.

A gardróbszekrény személyre szabottan, munkájának, hobbijának megfelelően került kialakításra, természetesen nagy figyelmet szentelve a cipők és táskák birodalmának. (Felesleges lenne tagadni, vannak dolgok melyek összekötnek bennünket nőket.) A gardrób tágas terét kihasználva, az egyik sarokban egy kényelmes „francia” pihenőt alakítottam ki, mely lehetőséget nyújt a ruhák tárolására, valamint igazi relax zónává vált.

Közös munkánk során, bevallom őszintén, kellemes perceket éltem át, a lakberendezői és anyai mivoltomon túl, női lényemet is kibontakoztathattam. Végső soron, ki mondta, hogy csodálatos gardróbja csak Carrie Bradshaw-nak lehet?

Minden jog fenntartva. 2017 Up