» Új otthon, új élet

Új otthon, új élet

írta: Hagymásy OrSi
tervek: LAURA DESIGNS

„Egy új életét kereső férfi, egy családapa és egy menedzser találta meg az elveszettnek tűnt utat harmonikus otthonán belül. Köszönjük a LAURA DESIGNS nevében, hogy ebben egy kicsit mi is segíthettünk!”

Az utolsó kamionról is lepakoltak és ott, a dobozok tetején üldögélve, kezdetét vette egy új élet. Hogy mit rejtenek a dobozok? A múltat, a jelent és a jövőt.

Megrendelőm egy középkorú férfi, két bűbájos kislány édesapja, aki épp most vált el felségétől. Mint említettem, a különböző tárolóeszközök határozzák meg aktuális otthonának kezdeti összképét. Egy kedves, régebbi megbízom ajánlotta neki a LAURA DESIGNS „segítségét”.

Megismerkedésünket követően arra bíztattam, hogy szabadon meséljen nekem arról, ami az eszébe jut. Így tudtam meg, hogy a zöld golfpálya segít neki kikapcsolódni az iroda mozgalmas napjai után. Rózsaszínek a hétvégék, melyet kislányai tesznek még boldogabbá.
Az információgyűjtés szakmánk része, hiszen minél többet tudunk meg a leendő enteriőr lakójáról, annál személyesebbé tudjuk varázsolni otthonát.

A színek gyógyító erejéhez fordultam, hiszen minél több energiára, erőre és pozitivitásra van szükség ebben a lakásban. Sikerült úgy kialakítanom a különböző helyiségeket, hogy mindenki megtalálhassa az otthon nyugalmát, nagy hangsúlyt fektetve a közös „living” térre. Egy család életében az együtt töltött pillanatok, főként ebben a konkrét esetben, meghatározó fontosságúak. Megérdemelnek egy kellemes, funkcionális környezetet.

Bátran mondhatom hogy a lakberendezés ismét új arcát mutatta meg ezen munkánk során.

Egy új életét kereső férfi, egy családapa és egy menedzser találta meg az elveszettnek tűnt utat harmonikus otthonán belül. Köszönjük a LAURA DESIGNS nevében, hogy ebben egy kicsit mi is segíthettünk!

Minden jog fenntartva. 2017 Up