» Mert ez is lakberendezés!

Mert ez is lakberendezés!

írta: Hagymásy OrSi
tervek: LAURA DESIGNS

„Egy harmadik emeleti igazi diákok által lakott lakásról van szó, melynek egyetlen szobája kerül megrendelőm birtokába… Az íróasztal, a könyvespolc meghatározó szerepet kapnak, még a falszínnel szeretnék egy kis „otthoni” hangulatot varázsolni…”

Ez a megbízás online érkezett hozzánk, megrendelőm korából adódóan cseppet sem meglepő ez a kommunikációs forrás. Egyetemi tanulmányai megkezdése előtt keresett fel, ez a kedves fiatal fiú. Dél-Magyarországról Debrecenbe költözik az egyetemi évekre. Albérletét szeretné kissé személyesebbé, funkcionálisabbá tenné erre az időszakra.

Szeretem az efféle kihívásokat. Azonosulni az adott szituációval és felismerni az egyéni igényeket, munkánk lényeges része.

Egy harmadik emeleti, igazi diákok által lakott lakásról van szó, melynek egyetlen szobája kerül megrendelőm birtokába. A tanulás – a hajnalig tartó bulik mellett – (ki ne emlékezne azokra a csodálatos egyetemi évekre?) lesz a főszereplő ebben a lakrészben. 

Az íróasztal, és a könyvespolc meghatározó szerepet kapnak, a falszínnel pedig egy kis „otthoni” hangulatot szeretnék varázsolni, hiszen Szegedről, a napfény városából érkezett megrendelőm. A költségvetés alacsony, hiszen egy egyetemista fiatalról van szó, aki átmeneti otthonát szeretné kialakítani. Természetesen a szolgáltatásink között megtalálható a testre szabott megoldás.

Nem marad más, mint sikeres vizsgákat kívánni! Meggyőződésem hogy egy ilyen környezetben még a tanulás is könnyebben fog menni. Köszönet a LAURA DESIGNS nevében a megbízásért és reméljük, hogy egy kicsit sikerült még szebbé tenni ezeket a debreceni éveket!


Minden jog fenntartva. 2017 Up